Bejárónő - Házvezetőnő

Profi bejárónői és lakástakarítás szolgáltatást nyújtunk otthonában, kényelmesen, az otthon tisztaságát szolgáló sokféle szolgáltatással, különböző takarítási technológiákkal. Lakástakarítás, háztakarítás nem jelenthet gondot cégünk számára, legyen szó akár napi, vagy alkalmankénti takarításról.

Lakástakarítás információk

 

Kedvezmények: Amennyiben nagyobb óraszámban rendeli meg lakástakarítás szolgáltatásunkat, úgy mennyiségi kedvezményeket vehet igénybe.

 

Biztonság: Magánügyeit, értékeit biztonságban tudhatja. Titoktartási szerződés, illetve speciális felvételi rendszerünk biztosítja Önt erről.

 

Választás: Általunk biztosított, Ön segítségével kiválasztott bejárónő segíthet Önnek a lakástakarítás terén, a bevásárlásban, a főzésben, a mosásban, és a vasalásban.

 

Precizitás: Minden esetben szerződést, illetve számlát biztosítunk. A szerződésben részletes feladatleírást rögzítünk. Így nem lesznek félreértések. Az összes megbeszélt tevékenység precízen el lesz végezve.

 

Alkalmazkodás: Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetén belül ingyenesen felmérjük igényeit, hogy a legmegfelelőbb segítséget, bejárónőt házvezető nőt tudjuk nyújtani Önnek. Ha szeretné a felmérést, a lap alján lévő űrlapot töltse ki.

Bővebben a szolgáltatásokról

Takarítás

Rendszeres bejárónői szolgálat 

A takarítás az a tevékenység, amit soha nem lehet befejezni, legfeljebb abba lehet hagyni-mondják a háziasszonyok. Ez valóban helytálló állítás. Minden nap újra és újra kell kezdeni a takarítást, ha kellemes tiszta környezetet szeretnénk biztosítani magunknak és a velünk együtt élők számára. A lakás takarítás nem teher többé az Ön számára, hiszen segítünk a legjobb bejárónő , házvezetőnő , szobalány szolgáltatással megoldani otthona tisztaságát, háztartása zökkenőmentes működését.

Nagytakarítás

Legyen szó tavaszi, - őszi nagytakarításról, felújításról, ablaktisztításról, szőnyeg, - kárpittisztításról, egy szakképzett munkaerő jelentős mennyiségű időt és kényelmetlenséget takarít meg megrendelőink részére.

 

Mosás, vasalás bejárónő segítségével

Tele a szennyes tartó, sőt már inkább kifelé dől a kosárból, a vasalni való ruha már hegyekben áll… Hol egy jó tündér?- gondoljuk, vagy talán félhangosan ki is mondjuk sóhajunk. Aki, mosolyogva szortírozza a ruhákat, kitereget, beszedi, kivasalja, és a szekrénybe hajtogatja kedvenc ruháinkat.

Főzés, bevásárlás

Mi lesz ma az ebéd? Mi kerül ma este az asztalra? Mi finomat főztél? Kérdezik a feleségtől, anyáktól, barátnőktől, a családtagok. Gyakran gondolunk ilyenkor arra: „Bárcsak enyém lenne a  mese béli „terülj-terülj asztalkám”.

Egyedi igények

Pince, padlás, kamra, pajta, udvar, földszint, emelet, tető, iroda, műhely, reggel, este, éjjel, nappal, hét közben, hét végén, kicsi, nagy , kézzel, géppel tisztításra, takarításra vár Ön jó helyen kopogtat, velünk együtt minden tiszta lesz, hiszen egyedi igényeit megoldjuk.

Lakástakarítás

Profi bejárónői és lakástakarítás szolgáltatást nyújtunk otthonában, kényelmesen, az otthon tisztaságát szolgáló sokféle szolgáltatással, különböző takarítási technológiákkal. Lakástakarítás, háztakarítás nem jelenthet gondot cégünk számára, legyen szó akár napi, vagy alkalmankénti takarításról.

Gipszkarton szerelő